DJ Patrice op jouw fuif, trouwfeest, jubileum, verjaardag of personeelsfeest?
U kan mij boeken voor tal van feestjes:

Verjaardagsfeest, jubileum, surpriseparty,...
Ik ben reeds van 1979 als DJ actief. Ik heb dan ook een brede kennis van muziek van de jaren 60 tot en met nu. Met muziekkennis bedoel ik niet enkel pop maar ook ander genres als new wave, rock, crunch, popcorn, .... Moet het swingen? Wel dan swingen we er op los. Een stevige rocker: geen enkel probleem. U wordt 18 en u nodigt tal van schoolvrienden uit? Ook daar heb ik de nodige expertise voor in huis. Wat ik steeds voorstel is om verzoekbriefjes op uw feest te leggen. Laat uw genodigden zelf het feest maken, uiteraard met wat begeleiding uiteraard. Een stevige rocker als de bomma nog niet vertrokken is wordt niet altijd gewaardeerd. Alles op zijn tijd en voor elk wat wils.

Huwelijksfeest of trouwfuif?
Ook hier tal van goede referenties. Alles wordt mooi afgesproken: de muziek wanneer u de zaal binnenkomt bij het eten gaan, de openingsdans, de muziek bij de bruidstaart. Het is uw avond en u bepaald hoe het moet zijn. Mijn ervaring zorgt er voor dat uw genodigden dé dag van uw leven nooit zullen vergeten.

Heeft u nog geen zaal ter beschikking? Ik werk samen met een kunstgalerij die deze ruimte ter beschikking stelt voor allerhande feesten waaronder ook een huwelijksfeest. Een prachtige locatie, prima service, goed gelegen en ruime parkeermogelijkheden, het maken uw feest tot een ware droom. Indien u wenst kan u vrijblijvend informatie vragen of ga eens een kijkje nemen op www.bernart.com

Bedrijfsfeesten.
U wenst voor uw personeel, bedrijfsrelaties of klanten een mooi en stijlvol feest. U wenst voor uw collega's een avond waar eens stevig de ambiance mag of moet aanwezig zijn? Wel, u bent aan het goede adres. Ik zelf hou er nog al van om er stevig de ambiance in te brengen of het nu een bedrijfsfeest, huwelijksfeest, verjaardagsfeest of jubileum is. Uiteraard alles wederom naar uw wensen. Wat voor de éne moet kan niet voor de andere. Zoveel feestjes, zoveel verschillende smaken inzake muziek.

Fuiven en events
Zelf ben ik medeorganisator geweest van goed draaiende fuiven. Party@ voor de jeugd, Flashback voor het iets oudere volk maar ook fuiven als Volcano Explosion en Play!?. U kan mij dan ook als gast DJ boeken voor uw fuif of event voor een setje van minimum 1,5 uur tot desgewenst een ganse avond. Ook hier bepaald u zelf de keuze van de muziek die gedraaid dient te worden. Indien u een totaalpakket wenst ( DJ + installatie + lichtshow) kan ik u ook hierin verder helpen.

Het moet iets speciaals zijn?
Een grootse lichtshow, speciale acts zoals vuurspuwers of steltlopers, decoratie voor een bepaalde thema-avond, bijkomende DJ's? Door mijn jarenlange ervaring in het organiseren van fuiven en parties ben ik in contact gekomen met talloze mensen en firma's. Ik kan u dan ook de nodige raad en/of adressen geven van die mensen en firma's van wie ik weet dat ze stuk voor stuk betrouwbaar zijn en expert in hun materie.

Wenst u een offerte of reeds een boeking? Wel dit kan. U kan mij steeds vrijblijvend contacteren via het contactformulier of mij bellen op 0475/29.09.16

DJ Patrice @ Work

random00001.jpg
JSN Epic Template designed by JoomlaShine.com